Viisi elämyksellistä liikelahjaideaa

1. Tuulitunnelilento.

Tuulitunnelilento on piristävän erilainen liikelahja ja mahtava tapa kiittää hyvästä työstä. Vaikka tuulitunnelilento on kokemuksena huikea ja sitä voi verrata jopa hyppyyn lentokoneesta, on se täysin turvallinen ja hauska elämys, joka sopii kaikille terveille aikuisille ja nuorille.

2. Lasinpuhalluskurssi.

Jos lompakot, kynät, ja laukut tuntuvat tylsiltä ja tavanomaisilta, anna liikelahjaksi uusi kokemus. Lasinpuhalluskurssi on luova lahja, joka sopii yhdelle, kahdelle, tai vaikka useammalle liikekumppanille yhteisesti. Kurssilla valmistamansa tuotteen saa itselleen muistoksi.

3. SUP Fit tai SUP Balance kurssi.

Hieno liikunnallinen lahja, jonka aikana voi tutustua maailmalla trendiksi nousseeseen ja Suomessakin nopeasti suosiotaan kasvattavaan vesiurheilulajiin. Tämän lahjan voi antaa mihin vuodenaikaan tahansa, koska ”suppausta” voi harrastaa myös talvella sisäaltaassa.

4. Opastettu kalastusretki Turun saaristossa.

Pikepointerin kalastusretki sopii liikelahjaksi kenelle tahansa, sukupuoleen tai kalastuskokemukseen katsomatta. Oppaan palveluiden lisäksi pakettiin kuuluvat kalastusvälineet ja veneilyvarusteet.

5. Dinner in the Sky –taivallinen illallinen Helsingin yllä.

Kesän lämmössä 50 metrin korkeudessa nautittu huippukokin valmistama neljän ruokalajin illallinen on unohtumaton liikelahja, joka osoittaa liikekumppanille arvostusta ja välittää kiitokset parhaalla mahdollisella tavalla. Lahjaan kuuluu täydellinen illallinen laadukkaine viineineen ja tietenkin henkeäsalpaavat maisemat.

Edellä esitetyt liikelahjaideat löytyvät helposti ElämysLahjat.fi-sivustolla tai erikseen palvelun tarjoajien sivustoilta.

Suositellut artikkelit

1 Comment

  1. […] Tsekkaa tästä viisi erilaista ideaa kolleegalle, yhteistyökumppanille tai asiakkaallesi! […]

Comments are closed.