Mitä liikelahjaksi? Elämysten suosio nousussa

Mitä jos antaisitkin turhan pikkusälän sijaan liikelahjaksi elämyksen?

Kynät, lippikset sun muut vaatteet päätyvät lähes poikkeuksetta vetolaatikon perälle, eikä sieltä kukaan näe yrityksesi logoja. Niin, tiedämme yrityksesi jakavan näitä lahjoja mainostusmielessä, ja niin tietävät myös lahjojen vastaanottajat. Entä jos antaisitkin yrityslahjaksi jotain aitoa, minkä takana ei olekaan ajatusta yrityksesi mainostamisesta?

Tärkeä asiakas arvostaa ainutlaatuista liikelahjaa, jollaista muut yhteistyökumppanit eivät osaa edes ajatella. Omien työntekijöiden työmotivaatio ei lisäänny logoja täyteen printatulla krääsällä, vaan mahtavilla tyky-päivillä ja yllättävillä, persoonallisilla lahjaideoilla. Niin tuttuihin yhteistyökumppaneihin kuin myös uusiin kontakteihin saa luotua paremman suhteen elämyslahjan tarjoamalla tai yhdessä kokemalla.

Yrityslahjoiksi sopivia lahjakortteja löytyy monenlaisia niin Suomesta kuin ulkomailta, mutta omaksi suosikiksemme on noussut Elämyslahjojen 1 300 lahjan valikoima. Voit antaa lahjaksi myös avoimen lahjakortin, jolla lahjan vastaanottaja voi itse valita haluamansa elämyksen.

Liikelahja asiakkaalle

Tärkeälle asiakkaalle tulee näyttää, kuinka paljon tämä yrityksellesi merkitsee. Yksittäiselle henkilölle liikelahjaksi sopii erityisesti hierontalahjakortti tai rentoutuskellunta, jotka rentouttavat mukavasti arjen kiireiden keskellä. Rämäpäisempi asiakas saattaa puolestaan arvostaa ajokokemusta rallycrossin tai superautoajelun muodossa – tätä liikelahjaa ei unohda koskaan!

Liikelahja yhteistyökumppanille

Yhteistyökumppani voi olla merkittävässä asemassa oman yrityksesi menestymisen kannalta, joten suhteen tärkeyttä ei kannata aliarvioida. Hyvän kumppanin arvo huomataan usein vasta yhteistyön päätyttyä, eikä parhaista kannata koskaan päästää irti helpolla. Siksi yrityslahjat ovatkin omiaan arvostuksesi näyttämiseen.

Yhteistyökumppani arvostaa takuulla illallista pimeässä tai muuta ravintolaelämystä, sillä ruokailuelämykset tulevat aina käyttöön. Elämyslahjojen laajan valikoiman ansiosta sinulla on myös mahdollisuus etsiä juuri sinun yhteistyökumppanillesi sopiva elämys esimerkiksi ilmailun, modernien virtuaalielämysten tai erilaisten kurssien parista.

Liikelahja henkilökunnalle

Virkistyspäivänä on paras ottaa ilosta kaikki irti! Mahtavimmat elämykset isolle porukalle ovat varmastikin karting-ajelut, kuplafutis, hohtogolf, Tallinnan kiertoajelu limusiinilla ja lukemattomat pakopelihuoneet, joissa eri ryhmät voivat ottaa toisistaan mittaa tai työskennellä yhdessä.

Esimerkiksi joululahjaksi henkilökunnalle sopivat pienet mutta huomaavaiset lahjat, kuten edellä mainittu avoin lahjakortti tai erilaiset hemmotteluhoidot rentouttavan joululoman takaamiseksi.

Suositellut artikkelit

2 Comments

  1. […] Piditkö tästä artikkelista? Lue myös Mitä liikelahjaksi? Elämysten suosio nousussa. […]

  2. […] Liikelahjojen antaminen on erinomainen tapa osoittaa arvostusta asiakkaille, työntekijöille ja kumppaneille. Kuitenkaan aina ei ole helppoa löytää budjettiystävällisiä vaihtoehtoja, jotka luovat ainutlaatuisen ja ikimuistoisen kokemuksen. Onneksi on olemassa monia kustannustehokkaita ideoita, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan tämän tavoitteen. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *