ElämysLahjat.fi valikoimista viihdyttävimmät liikelahjat

Lähes jokainen aikuinen on jossain vaiheessa elämäänsä saanut liikelahjoja. Yleensä niitä annetaan merkittävien kauppojen synnyttyä, mutta usein pienimuotoisessakin liiketoiminnassa liikekumppanille ojennetaan jotain pientä kaupanteon kylkiäisenä. Liikelahjoja annetaan myös yhteistyökumppaneille kiitokseksi yhteistyöstä ja huomionosoituksina yrityksen henkilökunnalle. Muista myös ottaa aina huomioida kulttuurikohtaiset erot liikelahjaa suunnitellessa.

Suositut liikelahjat, kuten laukut ja toimistotarvikkeet, ovat hinnaltaan edullisia, mutta yleensä hyvälaatuisia, pyritäänhän liikelahjalla kuvastamaan myydyn palvelun ja tuotteen laatua. Silti liikelahjoja ei aina hyödynnetä tai tarvetta niiden käyttöön ei yksinkertaisesti ole. Joidenkin mielestä liikelahja onkin muistoesine, ei hyötytarvike. ElämysLahjat.fi elämyslahjakauppa tuo vaihtelua liikelahjoihin elämyksellisillä liikelahja-ideoilla, joilla voi jakaa liikekumppaneille iloa ja mahtavia kokemuksia nopeasti unohtuvien tavaralahjojen sijaan. ElämysLahjat.fi -lahjakortti on helppo tapa ojentaa lahjakuoressa uutta sisältöä elämään, hyvän olon kokemuksia, ja positiivista virettä arkeen. Lahjavalikoimasta löytyy yli 600 erilaista tuotetta ravintolaelämyksistä hoitolalahjakortteihin ja hurjaan extremeen maalla, vedessä, ja ilmassa – ja jokainen elämys merkitsee takuulla enemmän kuin korkinavaaja tai kuulakärkikynä.

ElämysLahjat.fi -lahjakaupasta löytyy liikelahja joka tilanteeseen. Oli kyse pitkäaikaisesta yhteistyökumppanista, firman työntekijöistä, tai vip-lahjasta merkittävälle liikekumppanille, elämyksellä voi luoda yhteishenkeä, osoittaa arvostusta ja lujittaa kumppanuutta, kuvastaa yrityksen vakavaraisuutta ja yhteisöllisyyttä. Lahjan arvo voi olla parista kympistä yli tuhanteen euroon ja sen voi osoittaa yhdelle hengelle tai suuremmille ryhmille.

Missään ei sanota, että liikelahjan pitää olla tusinatavaraa. Mitä paremmin tunnet liikekumppanisi sitä helpommin lujitat yrityssuhteitasi yksilöllisen liikelahjan avulla. Hyvä yhteistyökumppani arvostaa ravintolalahjakorttia tai rentouttavia ja hoitavia lahjoja, mutta ElämysLahjat.fi tarjoaa myös astetta erikoisempia ravintolaelämyksiä, kuten Dinner in The Sky -ja Illallinen pimeässä -lahjakortteja. Sopivia hoitolapalveluita löytyy miehille ja naisille, ja mikäli yrityksessä jaetaan sesonkilahjoja, ElämysLahjat.fi lahjakaupasta löytyy joululahjaksi sopivia kylpyläpaketteja sekä Suomesta että rajan takaa Tallinnasta.

Vip-lahjat avainasiakkaille ja merkittäville liikekumppaneille voivat olla arvokkaita ja niillä on tärkeä merkitys liikesuhteiden ylläpidossa. ElämysLahjat.fi laajasta valikoimasta löytyy lukuisia lahjaideoita, jotka sopivat täydellisesti vip-lahjoiksi. Mukana mm. kevytilmailun tutustumiskurssi, lento kuumailmapallolla, limusiinilla satamaan ja meriretki jahdilla -purjehduselämys Tallinnassa, Live Action Combat -taistelusessio neljälle, ja paljon muuta!

Työporukalle sopivia liikelahjoja ovat lyhytkurssit, joita on tarjolla useita erilaisia drinkkikursseista lasinpuhallukseen. Ryhmähenkeä rakentavia lahjoja ovat myös erilaiset seikkailupuisto-paketit ja liikunnalliset haasteet, kuten kalliokiipeily. Kenties yllättävin tarjolla oleva liikelahja on kymmenen hengen Agentti Akatemia-paketti, joka tutustuttaa osallistujat James Bondin ihmeelliseen maailmaan tarkkuusammunnan ja salaisen agentin työhön kuuluvien laitteiden avulla. Tällaiset liikelahjat auttavat ylläpitämään hyvää yhteishenkeä ja hiovat tiimityöskentelytaitoja.

Suositellut artikkelit